A hónap bejegyzései: június 2012

Gépírás és nyomtatás

Gépírás és nyomtatás www.teletoner.hu Látszólagos paradoxon, hogy az első kísérletek nem a hagyományos gépírás megteremtésére törekedtek.  A  szakemberek  a vakok számára akartak eszközt teremteni, hogy gondolataikat papírra vethessék.  Henry Mill készítette el az első ilyen írógép tervét, feltevések szerint azonban … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Antik írógép szerviz, irodagépszerviz, írógép, írógép restaurátor, lézernyomtató | Címke: , , , , , , , , | Szóljon hozzá most!

Milyen nyomtatót vegyek?

Milyen nyomtatót vegyek? A gazdaságos üzemeltetés a legfontosabb számunkra. Ezért a nyomtató vásárlást szükségleteinkhez és igényeinkhez célszerű igazítani. Ami eldönti, mit kell tennünk, az a havi nyomtatott mennyiség. Ugyanis a berendezések teljesítménye a műszaki életben máshol is, az igényekhez van … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: irodagépszerviz, lézer toner, lézernyomtató, nyomtató | Címke: , , , , , , , , | Szóljon hozzá most!

Az írógép feltalálásának mérföldkövei

www.teletoner.hu Az írógép feltalálásának mérföldkövei Az írógép történetének első korszakában a kísérletezők nem az írás mechanizmusát akarták elsősorban megoldani, hanem a vakok részére kívántak olyan eszközt szerkeszteni, amelynek segítségével írni tudnának. Az írószerkezeteket az élet különböző területein munkálkodók készítették, volt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Antik írógép szerviz, irodagépszerviz, írógép, írógép restaurátor | Címke: , , , , , , , , , | Szóljon hozzá most!

Antik írógép eladó, TRIUMPMH táskaírógép, 1930-BÓL

Antik írógép eladó, TRIUMPMH  táskaírógép,  1930-BÓL www.teletoner.hu TRIUMPMH, 1930-BÓL    KRÓMGYŰRŰS, KIFOGÁSTALAN  MŰSZAKI  ÉS ESZTÉTIKAI  ÁLLAPOTBAN. 38.000 Ft. MECHANIKUS TÁSKAÍRÓGÉP, HORDOZHATÓ, TOKKAL. Optima – Facit – Daro – Regina – Yost – Remington – Continental – Adler – Ideal – Underwood … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: irodagépszerviz, írógép, írógép restaurátor | Címke: , , , , , , , | Szóljon hozzá most!

Írógép, antik írógép szerviz

Írógép, antik írógép szerviz www.teletoner.hu Antik írógépek adás – vétele,  antik írógép értékesítés. Folyamatosan kínálok szép állapotú, megkímélt vagy igényesen felújított, különböző korú és nagyságú, antik írógépeket. Gyártmányok: Remington, Royal, Rheinmetall,  L.C.Smith,  Continental, Underwood, Continental Silenta, Oliver, Mignon, Mercedes,  Erika … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Antik írógép szerviz, irodagépszerviz, írógép, írógép restaurátor | Címke: , , , , , , , | Szóljon hozzá most!