A hónap bejegyzései: szeptember 2012

Olcsón nyomtatni? Gazdaságos nyomtató….

Olcsón nyomtatni? Gazdaságos nyomtató….     www.teletoner.hu www.szamologepjavitas.hu Egy  jó példa az otthoni, vagy kisebb felhasználók számára. Ha nem ragaszkodunk a színeshez,  és azt a kevés mennyiséget ki tudjuk nyomtatni máshol, amire szükségünk van, akkor ez a gép, egy nagyon jó … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: irodagépszerviz, lézer toner, lézernyomtató, nyomtató | Címke: , , , , | Szóljon hozzá most!

Antik írógép felújítás, írógép javítás, Continental könyvelőgép

Antik írógép felújítás, írógép javítás, írógép restaurálás Ez itt egy különleges csemege, nem mindennapos:      Continental könyvelőgép Természetesen a lényeg: “ilyen volt, ilyen lett” az én kezeim között! www.teletoner.hu www.szamologepjavitas.hu  

Kategória: Antik írógép szerviz, irodagépszerviz, írógép, írógép restaurátor | Címke: , , , , , , , , | Szóljon hozzá most!

Antik írógép szerviz, írógép felújítás, írógép szerviz

Oliver No.6. mechanikus irodai írógép, Oliver Typewriter Co., Chicago, Amerikai Egyesült Államok, OMM leltári száma: 65.18.1.         Antik írógép szerviz, antik írógép felújítás, javítás, restaurálás www.teletoner.hu További vállalt írógép típusok: Optima – Facit – Daro – Regina – … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Antik írógép szerviz, irodagépszerviz, írógép, írógép restaurátor | Címke: , , , , , , , , | Szóljon hozzá most!

Iratmegsemmisítő olcsón?

Iratmegsemmisítő olcsón? www.teletoner.hu                                                                     www.szamologepjavitas.hu Irodai gépek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: iratmegsemmisítő, irodagépszerviz | Címke: , | Szóljon hozzá most!

Színes nyomtatóval, fekete példányt gazdaságosan nyomtatni, nem lehet! Akkor hogyan? Nyomtatás olcsón, praktikusan, nyomtatás egyszerűen

ww.teletoner.hu  Színes nyomtatóval, fekete példányt, g a z d a s á g o s a n  nyomtatni, nem lehet Nyomtatás olcsón, praktikusan,  nyomtatás egyszerűen A nem gazdaságos, magas ár eléréséhez egy példa: Konica Minolta Magicolor 1690 MF  eredeti fekete … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: irodagépszerviz, lézernyomtató, nyomtató, számítástechnika | Címke: , , , , , , , , , | Szóljon hozzá most!

Számológép billentyűk nem működnek jól, beragad a billentyű, nem érintkezik?

www.szamologepjavitas.hu                                                                 www.teletoner.hu Számológép billentyűk nem működnek jól? Tiszta alkohollal és kis tiszta ronggyal tisztítsuk meg. Ne csurogjon a gép belsejébe, mert az újabb problémát okozhat. Ha nem jó, fújjuk be kontaktsprayvel. Irodagép szervizben, az ilyen még ma is értékes számológépet, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: irodagépszerviz, számológép | Címke: , , , , , | Szóljon hozzá most!

írógép, antik írógép javítás, felújítás, restaurálás + árak, felújítási árak, javítási árak, restaurálási árak

antik írógép javítás, felújítás, restaurálás www.írógép.hu  www.tonerblog.hu   Antik írógépek adás – vétele,  antik írógép értékesítés. Folyamatosan kínálok szép állapotú,  vagy igényesen felújított, különböző korú és nagyságú, antik írógépeket. Gyártmányok: Remington, Royal, Rheinmetall,  L.C.Smith,  Continental, Underwood, Continental Silenta, Oliver, Mignon, Mercedes,  Erika … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Antik írógép szerviz, Használt írógép, hasznalt-irogep-antik-irogep-szerviz-2, irodagépszerviz, irodagéptechnika, irodatechnika, írógép, írógép ajándékba, írógép ajándékba, írógép javítás, írógép javítás, írógép restaurátor, írógép szerviz, irogep-restauralas | Címke: , , , , , , , , , , , , , , | Szóljon hozzá most!

Számológép történelem

Számológép történelem www.teletoner.hu www.tonerblog.hu www.szamologepjavitas.hu A kezdetek: Az abakusz, Kínai abakusz Az első, a számítási feladatot segítő eszköz az abakusz volt. Fa kereten  ill. fémrudakon golyókat lehet tologatni.Régebbi, mint az arab számrendszer. Elterjedt volt mindenhol, de már csak Kínában használják … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: irodagépszerviz, számológép | Címke: , , , , , | Szóljon hozzá most!