A hónap bejegyzései: március 2014

WD-40 – történelem 1953-ban, San Diegoban, a Rocket Chemical Company, a repülőgépipar részére, egy különleges, rozsda megelőző és zsírtalanító anyagot fejlesztett ki. Ahhoz, ami még a vízkiszorító képességet is, magában foglaló anyag eléréséhez kellett, 40 kísérletre volt szükség! Összetétele a mai napig is titkos! 1958 óta forgalmazzák. Vadászrepülőgépek, rakéták, űrszondák rozsda- és korrózió védelmére használták. Ez az elnevezés 1969 óta létezik.

WD-40 – történelem                      1953-ban, San Diegoban, a Rocket Chemical Company, a repülőgépipar részére, egy különleges, rozsda megelőző és zsírtalanító anyagot fejlesztett ki. Ahhoz, ami még a vízkiszorító képességet is, magában foglaló anyag eléréséhez kellett, 40 kísérletre volt szükség! Összetétele … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: lézernyomtató | Címke: , | Szóljon hozzá most!

3D nyomtató szerviz? ………sajnos, az még azért nem, de lézer nyomtató szerviz, Hp, Konica – Minolta, Sharp nyomtató és másoló szerviz

  3D nyomtató szerviz?  ………………….Sajnos az azért még nem! A forgalmazók vigyáznak arra, hogy ilyen kisvállalkozó, mint én, alkatrészhez ne tudjak hozzájutni, bár már tanfolyamot is végeztem hozzá, és akár meg is tudnám csinálni. ………………………………………………………………………………………………………………………………………. Ezen kívül, viszont az összes … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: lézernyomtató, nyomtató, nyomtató szerviz, NYOMTATÓ SZERVIZ, OLCSÓ NYOMTATÁS | Címke: , , , , , , , , | Szóljon hozzá most!