Prémium számológépek javítása,számológép szerviz

Prémium számológépek javítása

A számítógépek korában sokan azt hiszik, a klasszikus számológépekre már nincs is szükség. De Ön tudja, hogy tévednek, igaz? A professzionális számológépek egyáltalán nem mentek ki a divatból – és még nem is fognak egy jó darabig, hiszen gyorsabban, pontosabban végezhetjük vele munkánkat, mint akármelyik szuperszámítógéppel. De mi van akkor, ha elromlik…?

Egy csúcskategóriás, prémium számológép, mint például a Sharp CS-2635RH, a mai napig megéri a pénzét: egy ilyen számológép újonnan 30-40 000 forintba is kerülhet, ezért érthető módon nincs kedve az embernek újat vennie, amikor a régi meghibásodott.
Nem is kell!

Irodatechnika
Bár ma már egyre kevesebben foglalkoznak vele, de természetesen ezek a számológépek is javíthatóak, csak a megfelelő szakemberre van szükség.

www.szamologepjavitas.hu

Német Tamás vagyok, szerviz technikus, az irodagépek szakértője.
Számtalan számológépet javítottam már meg, újítottam fel, és bizton állíthatom, hogy szervizelés után ezek még évekig képesek kiszolgálni az egész iroda igényeit.

Megbízható számológépek   –    a garancia után is

A számológépek piacán számtalan megbízható készüléket talál, különösen a japán számológépek között. Ne hagyja ezeket a kincseket elveszni, csak mert elromlott benne egy kis alkatrész!

Ha garanciális még a készülék, akkor természetesen a gyártó kijavítja, vagy cseréli a hibás részt, de a garancia lejárta nem jelenti azt, hogy temetnie kellene prémium számológépét:      hozza el hozzám, és jutányos áron megjavítom!

Sőt, a    szamologepjavitas.hu     oldalamon   felújított számológépeket is talál, akár már 12-17 000 forinttól: ezek a készülékek használtak ugyan, de kiváló állapotban vannak, megbízható számológépek, melyekre magam is garanciát vállalok.  Ha mégsem válna be a számológép, hozza vissza bátran!

Irodatechnika – irodagép szerviz 
Német Tamás, szerviz technikus
email: nemettama@gmail.com
mobil: 06 30/9/617065
üzenetrögzítős, vezetékes telefon:061 – 262 42 53

 IAjánlom további  weboldalaimat:

www.irogepek.hu

www.teletoner.hu  

www.tonerblog.hu

A bejegyzés kategóriája: papíros számológép javítás, papíros számológép javítás, számítástechnika, számológép, számológép javítás, szerviz, szerviz
Kiemelt szavak: , , , , , , , , .
Közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>