HP szerviz, HP lézernyomtató szerviz „Milyen nyomtatót vegyek?”

 „Milyen nyomtatót vegyek?”

Nyomtató kell, ez evidens. Legyen szó akár irodai felhasználásról, akár otthoni használatról, jelentősen megkönnyítheti az életét, ha saját nyomtatója van, és nem kell minden egyes dokumentummal egy fénymásoló szalonba szaladgálnia. De milyen is a tökéletes nyomtató?

Irodatechnika – irodagép szerviz 

Abszolút  nyomtató nem létezik!

Először is le kell szögeznünk ezt a fontos alapvetést:  nincs olyan, hogy 100%-os nyomtató. Vannak olyan nyomtatók, amik teljesen megfelelnek, mondjuk multi irodájának, ahol napi több ezer oldalt kell nyomtatni, és vannak olyan nyomtatók, amik családi felhasználásra ideálisak.
Amikor nyomtatót akar vásárolni, akkor ne egyetlen megoldást keressen, ami mindenkinek jó, hanem gondolja át, hogy Önnek milyen célra kell a nyomtató?

 5 kérdés, amit feltétlenül gondoljon át, mielőtt nyomtatót vásárol

A legcélszerűbb, ha vesz egy papírt, és egy tollat (rendszeretőbbek akár Excel táblázatban is vezethetik feljegyzéseiket) és leírja az alábbi adatokat:

 1. Átlagosan  h á n y   oldalt fog nyomtatni  h a v o n t a ?
  5-öt, 10-et, 10.000-et?   Ez nem csak a nyomtató ideális teljesítményét határozza meg, de a fenntartási költségek kiszámításában is segíthet: kevés oldalhoz nem érdemes olyan gépet venni, amibe nagy tintapatront kell vásárolni, hiszen könnyen lehet, hogy két nyomtatás után ez beszárad, és vehet minden hónapban újat. Ugyanígy, ha sokat fog nyomtatni, egy nagyobb toner gazdaságosabb használatot jelenthet.
 2. Szüksége lesz-e színes nyomtatásra?
  Logikus kérdés, nemde? Mégis kevesen gondolják át.  A fekete-fehér nyomtatóknak a beszerzési és a fenntartási költsége is sokkal alacsonyabb lehet.
 3. Elég, ha nyomtatni tud a gép?
  Ma már sok multifunkciós eszközt talál a kínálatban, amik szkennelésre, fénymásolásra, esetleg faxolásra is képesek.  Önnek mely funkciókra van szüksége?
 4. Mekkora hely van a nyomtató számára?
  Egy zsúfolt nappali kis dolgozósarkába nem érdemes ipari gépet állítani, viszont a hatalmas, egyterű irodában elfér a nagyobb teljesítményű, professzionális nyomtató is.
 5. Mennyi pénzt szán a nyomtatásra?
  Ezt a kérdést érdemes a fentiek tisztázása után átgondolni. Fontos, hogy ne csak a bekerülési, hanem a fenntartási költséggel is számoljon, vagyis nézzen utána, hogy a kiválasztott gép(ek)hez mennyibe kerülnek majd a tonerek, illetve mennyi az áramfogyasztásuk!
 6. Irodatechnika

Segítségre van szüksége az ideális nyomtató kiválasztásához?
Keressen bátran!

irodagép-műszerész

Német Tamás szerviz technikus
email:info@teletoner.hu
mobil: 06 30/9/617065
üzenetrögzítős, vezetékes telefon: 061 – 262 42 53

A bejegyzés kategóriája: blokknyomtató, Egyéb, fénymásolók, használt irodagép, hogyan nyomtassunk olcsón?, irodagépszerviz, lézer toner, lézernyomtató, Lézernyomtató hibái, milyen nyomtatót vegyek?, nyomtató, nyomtató szerviz, NYOMTATÓ SZERVIZ, OLCSÓ NYOMTATÁS, számítástechnika, szerviz, tintapatron
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>