Hol lehet írógépet felújítani? Mennyibe kerül az írógép felújítás? Írógép felújítás? Hol javítanak írógépet?

Hol lehet írógépet felújítani? Mennyibe kerül az írógép felújítás? Írógép felújítás? Hol javítanak írógépet?

————————————————————————————————

Ez sokkal több,  mint írógép javítás!

Újjá varázsolom kedvenc antik vagy retro írógépét!  www.írógép.hu

          Ez nem csak városi legenda!   Írógép javítás felsőfokon!

A XXI.században az írógép javítása, felújítása nálam,  a mai  korszerű technológiákat bevonva történik.

Restaurálásnál, például a „festés” az azt jelenti, hogy:

homokfúvás, szinterzés, ezt követően  egy alapfestés, hőkamrában, ez, amit ma tudunk vele kezdeni, hogy sokáig megőrizze szépségét és minőségét!   Ez a hőkamrás kezelés, pont úgy történik., mint a mai autó fényezőknél…

Irodatechnika – irodagép szerviz

         Ezek után, a jó és tartós  minőségű felületi kezelés után, a kézzel festés következik az eredetivel megegyező minőségben!

A régi billentyűk elmosódott betűit is újra gyártom!  Új üveglapokat vágok, hogy szépek legyenek a betűk is, amit leütünk, és az ezekhez tartozó rögzítő gyűrűket lekrómoztatom, így a kedves és szépséges gép akár még 100 évig is gép, ép,  és szép maradhat!  Ez nem vicc! .

Ide tartozik a netről levett eredeti matrica és felirat minták újra legyártása, amit meg tudok oldani. A kézi festését a díszítésnek, azt természetesen én készítem.

 Ezt az egészet egy, esetleg több,  ütés álló lakkréteggel bevonom, lakkozom..Így fejezem be az írógépen a munkákat, ami azt eredményezi, hogy sokáig hosszú távon tartósan megmarad a gép gyönyörű állapota,  így nem  rozsdásodik, nem kopik, stb.

—————————————————————————————————–

 

A végeredmény az, hogy szinte szebb lesz a gép és jobb , mint eredeti állapotában,  mert hogy a mai technológiát is bevetve, a modern módszerekkel, szerekkel, alaposabban tudom megcsinálni az írógépeket hosszú távon.

Ilyen területen is szeretem  elérni a maximális pillanatnyi technikai lehetőséget, így  mindent bevetek a jó minőség érdekében!

irodagép-műszerészHYPERLINK “http://www.irogepek.hu/”      

Az írógépeim, felújításom után, műszakilag, még magasabb szintre kerülnek, /köszönhetően, a technika folyamatos és intenzív fejlődésének!/ mint amikor legyártották ezeket.

 

——————————————————-Ez előtt az írógép annyira szét van szedve, hogy a csupasz vázat kezelem, pont úgy amikor gyártották az írógépet. A mechanikus részek polírozás helyett rozsdátlanítva, lealapozva, újra krómozva lesznek.  Irodatechnika

Minden forgó mozgó alkatrész olyan kenő- rozsda gátló szerrel lesz kezelve, amivel meghosszabbítjuk, megsokszorozzuk a gép életét.

Írógépjavítás felsőfokon!   http://www.tonerblog.hu/?p=6191

Így kell fogalmaznom, mert az Ön kedves műszaki berendezése rendkívüli kezekbe került!

Nagyon szeretem a munkámat, és ebben a tevékenységben az az egyik legszebb pillanat, amikor kedves szépséges írógépeim, elkészülnek!!

Az a jó állapot, és igazán fantasztikus helyzet, amikor már én magam is gyönyörködhetek benne.

Le is fényképezem magamnak, hogy ha átadom Önnek, akkor egy szép emlék legyen a mások számára és a magam örömére.

Fotókat azért is készítek, hogy emlék maradjon nekem is, erről a nemes munkáról.

Nyugalom, harmónia fogja elárasztani, akárhányszor megtekinti saját restaurált írógépét, le sem akarja majd venni róla a szemét: soha nem is akar megválni tőle!

A tartalma is rendkívüli egy ilyen restaurálásnak:       ugyanis egy ilyen állapotú antik írógép értékálló, így tehát még befektetésnek sem rossz!

 Német Tamás

írógépműszerész, írógép restaurátor,

a szakma kiváló mestere,

az Írógépműszerészek Országos  Szövetségének  tagja

…………………………………………………………………………

06 30 9 617 0 

www.írógép.hu   

 www.irogepek.hu

A bejegyzés kategóriája: Antik írógép szerviz, Használt írógép, hasznalt-irogep-antik-irogep-szerviz-2, irodagépszerviz, irodagéptechnika, irodatechnika, írógép, írógép ajándékba, írógép ajándékba, írógép javítás, írógép javítás, írógép restaurátor, írógép szerviz, irogep-restauralas
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>