írógépműszerész : www.írógép.hu

írógépműszerész   www.írógép.hu

Rólam 

“Gyermekkoromtól írógépműszerész akartam lenni”, ez azért költői túlzás lenne. Bár mai fogalmazás szerint már kicsinek is kütyü kedvelő voltam. A bütykölés, szerelés, javítás, barkácsolás /akár “teremtést” is mondhatnék!/ az én gondolkodásom alapja volt mindig is. Valaminek a jóvá alakítása, megjavítása, “meggyógyítása” jellemez engem a mai napig is. Akár ha nem műszaki tárgy is, bármit, ami körülöttem van, szeretem rendben tudni. Lehet az akár: elmaradt-lemaradt tennivaló, javítani való tárgy, vagy egyéb megoldandó feladat stb.

Ennek alapján önkifejezésem mai módja: az írógépek jóvá és széppé “varázsolása”.

Ez azonban nem csak nekem jó, hanem azoknak az embereknek is, akik rám találnak, mint írógép szerelő /mester, műszerész/. Nagyon kellemes meglepetést tudok okozni idegen embereknek, az írógépnek olyan szintű rendbe hozásával, hogy nem ismernek rá a saját gépeikre! Ők meg nekem azzal okoznak örömet, hogy nagyon – nagyon szoktak örülni a széppé és újjá varázsolt írógépeiknek.

Az érdekes ebben az, hogy nincs korosztály, aki erre az örömre jellemzően fogékony lenne.

A 6 éves gyerek, a rózsadombi fiatal történelemtanárnő, az idősebb könyvelő- vagy akár ügyvéd, a saját írógépeik átvételekor, elégedett és elismerő szavakkal értékelik, az ő állításuk szerinti, szép és alapos munkámat. Úgy gondolom, hogy eddigi munkáimmal sok-sok embernek szereztem Örömet, és még lesz lehetőségem továbbra is erre.

Linkek:

Ajánlom további weboldalaimat:

Ajánlom további  weboldalaimat:

www.szamologepjavitas.hu

www.tonerblog.hu       www.teletoner.hu

www.írógép.hu

A bejegyzés kategóriája: Antik írógép szerviz, Használt írógép, hasznalt-irogep-antik-irogep-szerviz-2, irodagépszerviz, irodagéptechnika, irodatechnika, írógép, írógép ajándékba, írógép ajándékba, írógép javítás, írógép javítás, írógép restaurátor, írógép szerviz, irogep-restauralas
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>