Hol találok írógép szerelőt? Milyen címszóval? Írógépműszerész? Írógép javítás? Írógép javító? „öreg írógép nem vén írógép”

Hol találok írógép szerelőt? Milyen címszóval?

Írógépműszerész? Írógép javítás? Írógép javító?

  „öreg írógép nem vén írógép”

———————————————-

   Célom, hogy megtartsam, illetve tovább erősítsem szakmai jó hírnevemet, elvégzett munkám után, távozáskor szeretném  az elégedett arcokat látni.

   Javítandó írógépéhez még aznap ellátogatok, rossz esetben esetben másnap. 40 éves szakmai tapasztalattal várom a régi és az új ügyfeleimet.

   Háztartásokban ma még mindig előfordul az öreg, antik írógép, esetleg retro írógép, akit szeretnénk használhatóvá tenni, és esetleg, új unokánk számára, a régi írógéppel örömet szerezni.

         Az írógép nem elengedhetetlen kelléke a mindennapi életnek!

Ennek ellenér azért az Írógépszerelő, a legjobb tudása szerint, a lehető legrövidebb idő alatt, igyekszik megjavítani a család örömére, és kedvére,   a tiszteletre méltó korral rendelkező, antik írógépet.

    Lehet hogy ez a gép, amire frissen rátaláltunk, csak egy retro írógép, és nem antik, és csak 30- 60 éves, de az is sok-sok érdekes, és gyermekeink számára, értékes percet tud szerezni !!

  Addig is együtt a család!!!

A mai modern otthoni gépeink, elsődleges feladata, hogy megkönnyítsék, kényelmesebbé tegyék a házimunkát, mellyel időt és jelentős anyagiakat is spórolhatunk.

      Az írógép azonban nem ezek közé tartozik.  Ez pusztán csak egy előkerült régi újdonság. Ezek közül az egyik leghasznosabb tulajdonságuk, hogy lehet velük írni papírra! Ez azért izgalmas, mert az írógép billentyűzete, alapból megegyezik, a mai számítógép klaviatúrájának elrendezésével,!……

      Tehát ha valaki   í r ó g é p e n   gyakorol, akkor nem csak a számítógép, de még a mobil telefon billentyűzetét is, jóval könnyebben használja!

 irodagép-műszerészHYPERLINK “http://www.irogepek.hu/”      /

   Az írógép is, amely sajnos, mint minden más, meghibásodhat, különösen ha régen volt használva.

    Ezért szükségessé válhat, egy könnyen elérhető írógépműszerész mester megkeresése. Aki már biztosan nem ifjú, de fiatalos lendülettel és óriási tapasztalattal, segít nekünk feléleszteni, vagy újjá varázsolni  kedves kis írógépünket.

Időpont egyeztetés szempontjából, ami nálam nagyon egyszerű, maximálisan alkalmazkodok a kedves megrendelőhöz akár hétköznap, akár hétvégén is.

Kapcsolat felvétel, bárhol bármikor:

Irodatechnika                    www.tonerblog.hu/facebook.com

mobil telefon, Viber,  Facebook massenger, vezetékes telefonon / üzenetrögzítőn vagy élőben,/  emailben,stb.

   Német Tamás   06 30 9 617 065

                      061 262-42 -53

www.írógép.hu      /antik írógépek restaurálása

 írógépműszerész, írógép restaurátor, a szakma kiváló mestere, az Írógépműszerészek Országos  Szövetségének  tagja

ajánlomtovábbi  weboldalaimat:

www.tonerblog.hu

www.teletoner.hu

www.szamologepjavitas.hu

 

A bejegyzés kategóriája: Antik írógép szerviz, Használt írógép, hasznalt-irogep-antik-irogep-szerviz-2, irodagépszerviz, irodagéptechnika, irodatechnika, írógép, írógép ajándékba, írógép ajándékba, írógép javítás, írógép javítás, írógép restaurátor, írógép szerelő, írógép szerviz, irogep-restauralas, javítás, szerviz, szerviz
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>