Írógép óvodásnak? Az iskolás gyermek és az írógép? Írógép és számítógép?

Óvodás korban, főleg iskolakezdés előtt, , szükséges a gyerekek finommotorikájának fejlődése, fejlesztése.   Ehhez olyan feladatokat célszerű végeztetni velük, amelyek segítik az izmok, szem- kéz  koordináció, fejlesztését, fejlődését.

Ehhez nyújthat lehetőséget, az ujjak összerendezett mozgását, és használatát elősegítő gyakorlatok végzése, például, egy írógép igénybevételével, illetve annak használatával.                                                                                                          www.írógép.hu 

Írógépműszerész vagyok a régi időkből, de abszolút napi szinten intenzív számítógép használó is.    Saját írógép szervizes tapasztalatom az, hogy ha egy 6 év körüli gyermek találkozhat egy írógéppel, és kipróbálja, gyakran bele is szeret.

Az én kislányom is így járt:  ………..  ezért aztán hosszas magyarázat helyett, hogy elmeséljem neki, miért is hasznos az írógépen való pötyögés, Ő az  érzelmeire hallgatva, érdekelte, szeretett vele „játszani” illetve használni.

Azért lehet  előnyös, egy ilyen írógéppel való találkozás, mert  az iskola kezdés elején, még a betűk megtanulása is, sokkal érdekesebbé és könnyebbé válhat gyermekeink számára.  Így játékosan, hatékonyabban sajátíthatja ja el a tudást.

Az igazi poén, hogy egy abszolút érdekesség és igaz haszon, hogy az írógépen 150 éve elhelyezett betűk, alapvetően megegyeznek a mai számítógép billentyűzetének betű elrendezésével!!

Azért jó ez nekünk, mert így, gyermekeink számára, a különféle kütyük és eszközök körülöttünk, pl.: a mobil telefon, laptop, számítógép  stb. használata is, sokkal gyorsabb, hatékonyabb lehet, az ilyen írógépes-játékos gyakorlástól, használattól.

           Azért érdemes engem felkeresni, mert erre a célra rendelkezésre áll, egy pár darab megbízható állapotú, szép és egészséges könnyű, hordozható táskaírógép. Nem mellesleg akár dísztárgyként is működhet egy szoba berendezési tárgyi között.

Ezeket ki lehet próbálni a helyszínen, és egy kisebb összegért átvehetők.  Igény esetén, az ajánlott gépekről, fotókat is tudok küldeni.  Akár kölcsönözni is lehet.

Német Tamás      0630/9/617065          www.írógép.hu 

  írógépműszerész, írógép restaurátor,  a szakma kiváló mestere,

A bejegyzés kategóriája: Antik írógép szerviz, Egyéb, eladó írógép, Használt írógép, hasznalt-irogep-antik-irogep-szerviz-2, irodagépszerviz, irodagéptechnika, irodatechnika, írógép, írógép ajándékba, írógép ajándékba, írógép javítás, írógép javítás, írógép javító szerviz:, Írógép javító szerviz:, Írógép óvodásnak? Óvodás és az írógép?? tanmese?, Írógép óvodásnak? Óvodás és az írógép?? tanmese?, írógép restaurátor, írógép specialista, írógép szerelő, írógépműszerész, írógépműszerész, retro írógép
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>