3D nyomtató szerviz? ………sajnos, az még azért nem, de lézer nyomtató szerviz, Hp, Konica – Minolta, Sharp nyomtató és másoló szerviz

 

3D nyomtató szerviz?  ………………….Sajnos az azért még nem!

A forgalmazók vigyáznak arra, hogy ilyen kisvállalkozó, mint én, alkatrészhez ne tudjak hozzájutni, bár már tanfolyamot is végeztem hozzá, és akár meg is tudnám csinálni.

……………………………………………………………………………………………………………………………………….

Ezen kívül, viszont az összes forgalomban lévő nyomtató szervize vagyok.

Bizalommal fordulhatnak hozzám, mert ezen a területen nagy gyakorlattal és alkatrész háttérrel rendelkezem.

Konica-Minolta  szerviz, szakszerviz HP nyomtató szerviz, EPSON  nyomtató szakszerviz, valamint általános nyomtató szerviz.

www.tonerblog.hu /   www.teletoner.hu   /   www.szamologepjavitas.hu

……………………………………………………………………………………………………………………………………

3D   nyomtatás

 3D  történet  új technika?

A 3D nyomtatás első példái az   1980-as években/!!!/   bukkantak fel, amikor még drága nagy és gépek készültek, így igen korlátozottak voltak felhasználás lehetőségei.

Dr. Carl Deckard fejlesztette az SLA rendszert DARPA támogatásával. már 1979-ben egy hasonlót szabadalmaztatott R. F. Housholder, de ennek nem lett gyakorlati alkalmazása.

A “3D nyomtatás” fogalom az MIT-ből ered, 1955-ben,/!/, amikor is egy tintasugaras nyomtatót úgy alakított át, két doktorandusz, Jim Bredt és Tim Anderson hogy ne tintát fecskendezzen papírra, hanem olvasszon egymásra rétegeket térbeli objektumok elérése céljából.

 A szabadalmazott eljárás vezetett a két feltaláló által alapított Z Corporation és az ExOne születéséhez. Chuck Hull szabadalma 1987-ben kelt. A ráolvasztásos (FDM=Fused deposition modeling) módszert az 1980-as évek végén fejlesztették ki és

1990-re készítettek ennek alapján piacképes gyártmányt.

………………………………………………………………………………………………………………………………………….

A bejegyzés kategóriája: lézernyomtató, nyomtató, nyomtató szerviz, NYOMTATÓ SZERVIZ, OLCSÓ NYOMTATÁS
Kiemelt szavak: , , , , , , , , .
Közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>