táska írógép, hordozható írógép javítás szerviz ingyenes kiszállással!

táska írógép, hordozható írógép javítás szerviz ingyenes kiszállással!

Hermesz Baby, hordozható táskaírógép, Svájc , 1946

www.írógép.hu

 

Német Tamás írógépműszerész  véleménye , az írógép használatáról,Kicsi, masszív, nem könnyű, de praktikus. Rendkívül jó, sima leütése van.

Tervezése nagyon jó, kellemesen használható, de kivitelezése kényszermegoldásokkal teli, mert kicsi helyen kell elférniük a szükséges funkcióknak. Az írógép tok masszív, de érdemes benne tartani a kis szeretett írógépünket , mert  a működtető szerkezetei érzékenyek, könnyen hajolnak, görbülnek.

Nevezett  Írógép felújítása lehetséges, de kicsit körülményes.

Hogy bonyolult szétszedni, a lemezburkolata könnyen deformálódik, ez a könnyebbik feladat. Óvatosan szükséges hozzá nyúlni.

 A legizgalmasabb és cifra, az  az írógépszalag cseréje!!!

Írógép szalag vásárláskor kaphatunk 2 orsóra precízen felszerelt, dupla orsós szalagot. Ez nagyon praktikusnak látszik. Kivesszük a régit, és betesszük a kis, majdnem antik írógép kategóriába tartozó gépünkbe a szalagot.

Miután a táskaírógép kicsi, ezért az írógépszalag gyári orsó is kisebb, mint bármelyik, amit vettünk bele.

Tehát a megoldás, a jó erősen fogó új szalagot nekünk kell áttekerni a friss nagyobb méretű orsóról a gyári, kisebb átmérőjűgyári írógép orsóra. Az új szalag olyan erősen fog, hogy ha kézzel végezzük el az írógépszalag csere műveletet, akkor a festék a kezünkről igen nehezen távolítható el.

Ez csak az előzetes volt. Örülünk a Hermes Baby  írógépünknek ugyan, de jön a következő nehezítés….. a gyári szalag orsójára szalagot valahogy rá kell erősíteni .

Ámde , a svájci precizitás olyan szokatlan és nehezen kivitelezhető megoldást talált erre, /ami mellesleg nagyon gondos és igényes./ hogy ember legyen a talpán, aki a ma gyártott szalagot erre gyári orsóra rögzíti!

A szalag gyári orsója teljesen speciális.  Amennyiben az írógépszalag cseréje szükségessé válik, akkor célszerű szakszerviz vagy inkább vérbeli igazi írógép műszerész munkáját igénybe venni.

Nem  városi legenda, hogy létezik még olyan írógép műszerész, írógép szerviz, sőt táskaírógép javítás ,valamint antik táskaírógép, illetve antik hordozható írógép szerviz is!

———————————————————————————-táskaírógép                                         hordozható írógép

antik táskaírógép                             antik hordozható írógép

antik táskaírógép  szerviz            antik hordozható írógép szerviz

táskaírógép  szerelő                      hordozható írógép szerelő

tásktáskaírógép  javítás               hordozható írógépjavítás

——————————————————————————————————————-

táskaírógép tok javítás, írógép tok, antik írógép tok, hordozható és táskaírógép javítás,

antik hordozható táskaírógép, javítás

Írógép tok felújítás!  Nincs lehetetlen!   Minden rossz írógép tok javítható!

Asztalos munka, tok áthúzás nem ijeszt meg! Felújítom, áthúzom, kijavítom az írógép tok, a hordozható írógép tok abszolút újszerű állapotban lesz,  ha megkapom a bizalmat ,  a Kedves Megrendelőtől..!

Német Tamás írógépműszerész

írógép restaurátor, 

a szakma kiváló mestere,
az Írógépműszerészek Országos Szövetségének tagja
06 30 9 617 065/
                                            

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>