retro írógép szerelés , felújítás retro írógép javítás, házhoz megyek

írógép szerelő házhoz megyek  írógép szerelő  írógép javítás írógép javító

írógép szerviz

www.írógép.hu

retro írógép értékesítés retro írógép szerelés retro írógép felújítás antik írógép javítás restaurálásantik írógép értékesítés retro írógép javító retro írógép szervizeladó

retro írógép  Az írógép specialista ötlete, egy különleges ajándék, az antik írógép ill. ennek restaurálása.

Amennyiben nincs ilyen antik írógép, az  Ön birtokában. melyet felújíthatnék, akkor ez nem városi legenda, de beszerezhető!

Vagy lehetséges, hogy nekem éppen van ilyen antik írógép eladó, karácsonyi ajándék kategóriában!

Az írógép specialista ötlete, hogy az írógép, mint egy különleges karácsony ajándék, szeretteinknek különleges meglepetés, egy értékálló tárgy, műtárgy, lakberendezési ötlet is!    Egy 80 - 100 éves antik írógép, esetleg retro írógép, azért az ma már valami, maradandó, és még befektetésnek is jó!

ajándékba, egy olyan használaton kívüli tárgy , műtárgy, aminek az alapja. egy olyan, esetleg padláson, pincébe talált írógép, nagy szüleink szebb napjaiból……

..amely új életre kelthető : egy felkészült, nagy tapasztalattal és eziránti szeretettel rendelkező írógépszerelő ill. írógép restaurátor segítségével.

 ilyen volt, mikor a kezeim közé került

A felismerhetetlenségig szétszedve egy olyan antik írógép, amit még kérdéses, hogy össze tudok-e rakni?

Tudtátok hogy a padláson talált  romos írógépből különleges  lepetést lehet okozni és nagy nagy örömet  is szeretteinknek…írógép restaurálás mester fokon!

                                                                                 Tudok segíteni :  írógép javítással, felújítás, esetleg csak tisztítás, karbantartás írógép szalag csere, szükség esetén kész eladandó írógép változattal.

Egy gyönyörű, antik írógép, még a a család gondolatvilágát is  összehozhatja , közelítheti. Sőt, még írni is lehet vele!

Német Tamás      írógépműszerész

 írógép restaurátor,  a szakma kiváló mestere, az Írógépműszerészek Országos Szövetségének tagja 06 30 9 617 065/

www.írógép.hu

ilyen lett, mikor elkészült”

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>